Badkamerontwerp

Er is niets zo makkelijk als precies te ontwerpen waar u om vraagt. Maar bij Baderie bieden we graag écht meerwaarde. Oplossingen bedenken waar u nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die u zelf nog niet kende. Dat kunnen we door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van de nieuwste merken en innovaties. Wat we daar aan toevoegen is een mooie dosis creativiteit, want meedenken met de meest uiteenlopende badkamer wensen doen we het allerliefst.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst horen we graag wat uw plannen en wensen zijn. Wat is de huidige situatie en waar wilt u naartoe? We bespreken de mogelijkheden en wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Als het beeld helder is gaan we aan de slag. We creëren, bedenken, kneden en schaven alle plannen tot een uitgelezen ontwerp.

Als het ontwerp af is nodigen we u uit voor een presentatie. We leggen de plannen en opties voor, inclusief de gekozen merken, materialen en stalen. Zo krijgt u een compleet beeld van uw nieuwe badkamer. Met elkaar zetten we de puntjes op de i. Pas als het plan volledig naar uw zin is gaan we daadwerkelijk aan de slag. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u hier graag over. Maak nu een afspraak met ons.

Pamela

Olav