Showroom Baderie Rotterdam

Damme Interieur is al ruim 90 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Voor een enkel meubelstuk of een complete stoffering kunt u bij Damme Interieur terecht! De showroom is uitgebreid met een luxe sanitairgedeelte dat begin april haar deuren heeft geopend. In de beperkte ruimte van het sfeervolle stadspand in het centrum van Rotterdam wordt de  showroom van Baderie Rotterdam volledig ingericht volgens de laatste badkamertrends.

Complete badkamers en toiletruimtes

In onze compleet nieuwe showroom in het centrum van Rotterdam vindt u een gevarieerde collectie badkamers en toiletruimtes, die door onze topontwerpers zijn samengesteld. De materialen, kleuren en producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, ook het ontwerp is uiterst functioneel en de badkamers en toiletruimtes zijn samengesteld met sanitair van A-merken en het eigen Baderie merk. Wij nodigen u graag uit om de badkamers en toiletruimtes in onze showroom te komen bekijken.

Zullen wij met u meedenken?

Wij staan te popelen om met u te brainstormen en het allermooiste sanitair uit onze nieuwste collecties te laten zien. In onze showroom in Rotterdam helpen wij u graag met alle kleurrijke, moeilijke, grote en kleine beslissingen. Ondertussen nemen we alle zorg uit handen dankzij onze helderheidsgaranties, zoals u dat van Baderie gewend bent. Door op de achtergrond alles te regelen, blijft er zoveel mogelijk ruimte over voor de leuke dingen. Het draagt allemaal bij aan het gevoel van comfort dat we u willen geven. Hoe? Door het uitzoeken en ontwerpen leuk te maken en een badkamer te realiseren die perfect past binnen uw wensen en uw budget.

Gratis Baderie tas

Uw bezoek aan de showroom van Baderie Rotterdam levert u een goed gevulde Baderie tas op. In deze gratis tas vindt u het onmisbare Baderie Badkamerhandboek met informatie en inspiratie over letterlijk alles wat u moet weten over badkamers. Daarnaast is de tas gevuld met een aantal extra's om thuis nog lekker lang na te genieten. Wij zien u graag snel in onze compleet vernieuwde Baderie showroom.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden van onze showroom? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)